icrete.gr <<  | <

   


 

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΣΟΗ)

Κυδωνίας 12  Τ.Κ. 71202 Ηράκλειο, Κρήτης
  2810-286-906 
e-mail: Vasilakaki Maria

ΜΑΘΗΜΑΤΑ :  ΚΕΝΤΡΟ, 
Πλ. Ελευθερίας > 200 μ > ΤΕΝΙΣ ΚΛΑΜΠ 
[στον χάρτη]

2005

Ο Πρόεδρος: Νίκος Παπανδρέου   6945-187-043     Η Γραμματέας: Μαίρη  Βασιλακάκη     6944-280-782
1/2005  [<< πίσω    Ο ΖΟΗ με 5/5 νίκες αναδείχτηκε κυπελλούχος Κρήτης Φιλίας !

 


2/2005 [<< πίσω]

Όλα τα ίδια…  :-) 


3/2005 [<< πίσω]

Ο πρώτος Δημήτρης Φραγκιαδάκης με το “τιμημένο” στα χέρια, κατά την απονομή

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ

Με νέο ρεκόρ συμμετοχής πραγματοποιήθηκαν στο Σπήλι Ρεθύμνου οι 2οι Παγκρήτιοι Σχολικοί Αγώνες. Παρά τις βροχερές καιρικές συνθήκες 322 μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων & Λυκείων διασταύρωσαν τα ξίφη τους πάνω από το ασπρόμαυρο πεδίο μάχης.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ηρακλείου και ο Όμιλος Αντισφαίρισης και Αθλοπαιδιών Ηρακλείου έδειξαν την ζωντανή παρουσία τους με ενθουσιασμό ενεργοποιώντας τους αθλητές τους που συμμετείχαν από όλες τις σχολικές ηλικίες, αποκομίζοντας εμπειρίες χρήσιμες για τη μελλοντική αγωνιστική τους πορεία.

Στην Γ’ Γυμνασίου ο διαρκώς εξελισσόμενος Δημήτρης Φραγκιαδάκης του ΟΑΑΗ βγήκε πρώτος και αήττητος με 6 ½ βαθμούς σε 7 αγώνες.

Στα νήπια, ο εκπληκτικός Άρης Χάσουλας του Σκακιστικού Ομίλου Ηρακλείου με 4 ½ βαθμούς σε 7 αγώνες κατέλαβε την 4η θέση και προκρίθηκε, παραδίδοντας παράλληλα και μαθήματα αγωνιστικού ήθους στους αντιπάλους του.

Μετάλλια πήραν και οι αδελφές Βουρβαχάκη, αργυρό η Κάρμεν που προκρίθηκε στην τελική φάση και χάλκινο η Μαρία. Την πρόκριση έχασαν πάνω στο νήμα (στον τελευταίο γύρο) οι Πάρης Στρατηγάκης , Γιώργος Πρεδευτάκης, Μιχάλης Δρακουλάκης και Γιώργος Πολλάκης.

Πρεμιέρα σε επίσημους αγώνες είχαμε για τους Στέλιο Σοφουλάκη, Μάνο Καταρντζή, Χριστόφορο Κελίρη, Γιώργο Κοτζά, Θεόφιλο Βρέντζο, Κων/να Γκολέμη, Κώστα Μπενίση, Γιώργο Καστρινάκη και τους αδελφούς Μάνο και Νίκο Χαραλαμπάκη.

Άτυχος ο Γιώργος Παπανδρέου που ισοβάθμησε μεν στην τέταρτη θέση, έχασε όμως την πρόκριση στα κριτήρια ισοβαθμίας.

Τέλος οι Κώστας Ξυδάκης, Μιχάλης Παπαδουράκης, Γιάννης Μαρκάκης και η Δέσποινα Κασωτάκη μπορούσαν να καταφέρουν περισσότερα λόγω εμπειρίας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους προκριθέντες Φραγκιαδάκη Δημήτρη, Βουρβαχάκη Κάρμεν και Χάσουλα Άρη στην Ερέτρια στις 25 26 και 27 Μαρτίου και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά μας.

 

 


4/2005 [<< πίσω]

 

 

 

 

 

 

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε τα μαθήματά μας ( Μαίρη  Βασιλακάκη   6944-280-782 )


© 2005, icrete.gr